top of page
DSCF4325 s.jpg

Një pjesë kyçe e projektit është të punohet me banorët dhe agjencitë lokale në Nikea sa më shumë që të jetë e mundur. Ka shumë mundësi për t'u përfshirë, qoftë përmes një interviste për përvojat e tij/saj ose duke marrë pjesë në një aksion që do të zhvillojmë në të ardhmen e afërt. Shihni më poshtë mënyrat se si mund të na kontaktoni tani.

Kontaktoni

Kontaktoni!

Na dërgoni email

Telefon

Na ndiq

  • Facebook
  • Instagram

Merr pjesë!

Na trego për ti

Vlerësoni oborrin tuajjo mirëi drejtëmirëshume mirei shkëlqyerVlerësoni oborrin tuaj

Na pyesni çdo gjë!

Do të jemi në kontakt së shpejti!
bottom of page